Hvad skal jeg selv sørge for inden besøget?

Hvis dit produkt kræver vand, skal du sikre dig at forsyningshanen ikke sidder fast. Kontroller inden besøget  at der let kan lukkes for vandet og at hanen fungerer.

Hvis slanger eller ledninger skal føres igennem skabe /sokler, skal der være skåret et hul på min. 10 cm i diameter,  inden montørens ankomst.
Til- og afløbsslanger er typisk ca. 1,5 m lange som standard, vi anbefaler at du skærer hullet i skabssiden i ca samme højde og dybde som hvor til og afløb skal tilkobles.

Din gamle vare skal være afmonteret og fjernet inden monteringen så montøren kan komme til. Bestiller du også en bortskaffelse, afmonterer montøren naturligvis den gamle vare for dig.

Montøren skal bruge sækkevogn helt ind hvor din vare skal monteres, derfor anbefaler vi, at du afdækker gulve og tæpper osv. inden din vare ankommer, ellers kan sækkevognen eftelade mærker på dit gulv og dine tæpper.

 

Hvad følger med, når jeg bestiller en montering?

Montøren kører varen ind til monteringsstedet, pakker den ud, monterer den og tager selvfølgelig emballagen med retur når han er færdig. Varen transporteres på en sækkevogn og montøren må ikke løfte varen. Du skal sikre dig at der er adgang til at montere varen og at montøren kan arbejde under rimelige forhold.

På ikke-brofaste øer kan vi desværre kun tilbyde kantstensleveringer.

Hvad følger ikke med i en montering?

Vi monterer som udgangspunkt alle produkter, dog med forbehold for emhætter, side by side/amerikaner skabe og produkter der bruger gas, fuld integrerbare opvaskemaskiner kan monteres men ikke justeres eller påmonteres skabslåge. Montøren kan ikke bore huller til ledninger og slanger og heller ikke lime,  lave nye fuger, justerer bordplader eller andre former for justeringer på dit køkken. Div. ekstra slanger og fittings osv. skal du selv have købt inden besøget.

Tilkøb af fittings, slanger osv.

Montøren har et udvalg af de mest almindelige fittings samt slanger, muffer, ledninger og samledåser med når han kommer og hvis du ønsker det, kan du købe det kontant af montøren ved besøget.

Hvad menes der med at der skal være fri adgang til at montere varen?

Husholdnings hvidevarer er normalt ca 60 cm bred + emballage, derfor beder vi dig sikre, at der er plads nok til at transportere varen helt ind til det sted, hvor den skal monteres. Trapper må hverken svinge eller have vinkler, og der skal være plads nok til at dreje sækkevognen med produktet på, på en evt. repos.
I de situationer hvor kravene ikke kan opfyldes, er det nødvendigt at sende to mand ud.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Hvilke krav stilles til installationer?

Selvom montørerne er erfarne i forhold til at monterer hvidevarer, er de hverken elektrikere eller VVS’ere og du skal derfor være opmærksom på følgende:
Ledninger tilsluttes kun i en eksisterende samledåse, montøren skal kunne kunne åbne og lukke for vandet på en hane tæt ved installationsstedet, og der skal være et fungerende og stabilt afløb. Vandtilløbet skal have et udvendigt gevind på ½ eller ¾ tomme (ca. 13 eller 19 mm).

For ovne og kogeplader gælder det, at de monteres med 1,5 mm2 ledninger. I et standardudtag må der kun monteres én ledning á 1,5 mm2. Skal din nye ovn eller kogeplade monteres sammen med et eksisterende produkt, skal du derfor sørge for, at der forefindes to udtag.

Hvilken betydning får det, hvis monterings/installations kravene ikke er opfyldt eller hvis jeg ikke er hjemme til den aftalte tid?

Hvis montøren ikke kan komme til på den aftalte leveringsdag, refunderes beløbet for monteringen ikke. Du kan stadig godt aftale et nyt tidspunkt for montering, men skal selv afholde udgifterne.

Da montøren kun er 1 mand på bilen, kommer han alene, nogle opgaver kræver dog to mand, fx: ved montering af tørretumbler oven på en vaskemaskine, eller når en hvidevare skal løftes pga. dårlige adgangsforhold. Kontakt os for at høre nærmere om priser osv. for 2 mandsopgaver.

Kan jeg få bortskaffet mit gamle produkt?

Vi tilbyder at bortskaffe dit gamle produkt ganske gratis, du skal blot selv sørge for at afmontere det. Ved kantstenslevering, sættes dit gamle produkt ved kantsten/foran hus, så montøren let kan se det når han ankommer og han tager det så med, når han afleverer din kantstenslevering, har du købt en montering, afmonterer montøren produktet for dig. Husk, at du selv skal afmontere din køkkenlåge, hvis produktet er integreret og at produktet skal tømmes for  madvarer osv..